Kali Malone feat. Rainer Kohlberger

LIVE A/V

Imagina un espai extens i reverberant. En aquest espai, un gran orgue del que onegen drons profunds dels seus tubs. En el centre d’aquest espai es troba Kali Malone, rodejada de diversos instruments de corda i vent, un llaüt i un gong, tot plegat ressonant juntament amb les freqüències que canalitza per mitjà d’un Buchla 200…

Utilitzant instrumentació sintètica i acústica, la música i artista sonora, nascuda als Estats Units i resident a Estocolm, crea riques textures harmòniques que emeten una tonalitat emotiva diferent, generant un enfocament captivador i profund. Després de diversos llançaments, el 2018 va publicar dos discs molt especials: “Organ Dirges 2016-2017” (Ascetic House) i “Cast of Mind” (Hallow Ground). El seu últim treball és l’LP “The Torrid Eye”, el col·laboració amb Acronym.

Comissariada per MIRA, Kali Malone realitzarà un show A/V exclusiu en col·laboració amb l’artista visual austríac Rainer Kohlberger, treball del qual es basa principalment en la composició algorítmica i està influenciat per la forma en què les capes de soroll, els drons i la llum estroboscòpica despleguen un sentit de què és infinit.