P
Digital Arts Festival
FIRA MONTJUÏC BARCELONA / 8-9 NOV 2024
00:00:00
Lorenzo Senni MIRA 2024

viernes 08

Lorenzo Senni

LIVE AV

UNA PARTIDA D’ESCACS AMB EL PÚBLIC

El músic experimental, artista multidisciplinari, productor i creador del segell Presto”? Lorenzo Senni estarà presentant el seu disc Scacco Matto (Escac Mat) a MIRA 2024 i retant a una partida d’escacs a tots els assistents.

Lorenzo Senni és un músic experimental italià, productor i artista multidisciplinari dedicat a investigar els arquetips i mecanismes de la música dance, més conegut per deconstruir els bail-ups èpics i els arpegis de sintetitzador extàtic del trance i el hard techno dels anys 90. Els seus discos, instal·lacions i actuacions deconstrueixen i subverteixen gairebé sàdicament diversos aspectes del so eufòric típic i de la cultura rave.

Va guanyar atenció i aclamació de la crítica amb el seu àlbum “Quantum Jelly” de 2012, i cada disc que ha tret des de llavors, com “Persona” del 2016 i “Scacco Matto” del 2020, ha refinat contínuament el seu so d’autor, esculpint la seva canviant relació amb la música dance.

El seu últim treball “Scacco Matto”, va ser el seu àlbum debut amb Warp Records, una continuació de l’estil “puntillista” de Senni on desafiava els seus fans a un joc virtual d’escacs.

Com a fundador del segell experimental Presto!? Records, ha publicat àlbums d’artistes aclamats internacionalment com Florian Hecker, DJ Stingray, Carsten Holler, Palmistry, Triad God, Curtis Roads i Donato Dozzy.